Nieuws

Jaar x

Zoeken x

BE-NL promotiemateriaal (1)

Proef nu het ambacht in uw frituur!

Geplaatst op 24/07/2017

Herkent u dat? U heeft nieuwe, ambachtelijke en kwalitatief hoogwaardige producten aan uw assortiment toegevoegd, maar uw gasten merken deze aanvulling helaas nog onvoldoende op…

Lees meer
Gratin met Geroosterde Wintergroenten 6165

Ga voor gratins

Geplaatst op 20/07/2017

Als aardappelgarnituur zijn gratins heel geschikt bij wild. De Franse klassieker zorgt voor een verfijnde smaak bij het stoere wild. Zelf gratins maken is een tijdrovende klus. Er zijn geweldige, snelle alternatieven, in zes verschillende varianten.

Lees meer
Culinaire Tijdgeest

De culinaire Tijdgeest

Geplaatst op 19/06/2017

Snel en lekker genieten van internationale, authentieke gerechten. Dat is de culinaire tijdgeest: Fast Casual dining. Het combineert de snelheid van fast food met verse, gezonde ingrediënten in een bijzondere sfeer.

Lees meer
Onderschat het belang van de jonge gast niet!

Kinderen uit eten nemen, is soms een groot avontuur. Toch is het belangrijk om als restaurant kindvriendelijk te zijn.

Lees meer
Is uw menu al kidsproof?

Is uw menu al kidsproof?

Geplaatst op 1/06/2017

Uit onderzoek onder ouders met kinderen blijkt, dat kinderen een belangrijke rol spelen bij de keuze van een restaurant. De gerechten die het restaurant aanbiedt voor kinderen is daarbij belangrijk.

Lees meer
Zomer met lef

Zomer met lef! Wie durft?

Geplaatst op 10/04/2017

De zomer is het seizoen voor een frisse, nieuwe touch voor uw menukaart. Het is tijd voor terrasjes, verrassende en frisse zomerse smaken en spannende smaakcombinaties! Dat wordt experimenteren!

Lees meer
Let's go rosti

Let's go rösti!

Geplaatst op 16/03/2017

Aviko's concept "Let's go rösti" is geïnspireerd door de traditie van bistro's en bodega's, bars en straatkeukens van over de hele wereld. Op welke manier kunt u rösti een plek geven op uw menukaart? Wij inspireren u graag met verrassende gerechten!

Lees meer
Asperges lente

Asperges zijn als typische lentegroenten erg geliefd. Op de derde donderdag van april, dit jaar 20 april, vindt de opening van het aspergeseizoen plaats.

Lees meer
Reibekuchen maken van het restaurantbezoek een echte ervaring

Met de Reibekuchen van Aviko zorgt u voor een ervaring voor uw gasten. Ze zijn ideaal voor verschillende gerechten en hebben een volle smaak. Probeer deze recepten eens!

Lees meer
Aviko GN Gratin zubereitet

Systeemgastronomen – met name in de catering – komen steeds vaker voor uitdagingen te staan als kleinere budgetten, afnemende marges, minder goed opgeleide werknemers, strengere wettelijke eisen en veeleisende gasten. Dat vraagt om een nieuwe generatie van intelligente high-convenience producten die perfect in de verschillende systemen passen en op alle vlakken meerwaarde genereren.

Lees meer
50x frites presenteren

Frites, frites of frites?

Geplaatst op 13/09/2016

De hoofdgerechten op uw kaart zijn met de grootste zorg door de keukenbrigade samengesteld. En ook de bijgerechten worden met zorg gekozen, zodat ze goed passen bij alle hoofdgerechten. In de meeste horeca gelegenheden betekent dit vaak dat als bijgerecht groente (warm en/of koud) en een aardappelproduct, vaak frites, wordt gekozen. Maar wist u dat u frites ook op een creatieve manier kunt serveren? Wij inspireren u graag met een aantal verrassende combinaties voor verschillende gangen. Hiermee kunt u niet alleen uw gasten verrassen en verwennen, maar kunt u zelf ook iedere dag een creatieve draai geven aan de gerechten!

Lees meer
Aviko Midden Oosten thuis 0216

Uw gasten genieten van een lange, warme zomeravond, de eerste lentezon of een gezellige knusse zondagmiddag in het najaar of de winter. Samen met vrienden en familie beleven uw gasten een heerlijke middag of avond in uw restaurant onder het genot van een drankje.

Lees meer
pom Artisan 2

Mosselen kunnen eigenlijk altijd!

Geplaatst op 17/06/2016

Het mosselseizoen begint in principe begin juli, tenminste als de mossel voldoende is gegroeid en er voldoende aanbod is. Nog slechts een paar weken totdat u de eerste verse Nederlandse mosselen van dit seizoen weer kunt serveren. Het mosselseizoen loopt tot april in het jaar erop. Mosselen serveren kan dus eigenlijk het hele jaar.

Lees meer
Appetizers

De lente is definitief begonnen, de koeien worden weer in de wei gelaten, de eerste lammetjes zijn al geboren en de dagen worden weer langer. Hoog tijd dus om het terras én de menukaart klaar te maken voor een sfeervolle lente en zonnige zomer. Wie aan de lente en de zomer denkt, denkt aan volle terrassen waar uw gasten genieten de zon met een lekker gekoeld drankje en heerlijke gerechten zoals bijvoorbeeld verschillende tapas en borrelhapjes.

Lees meer
Tartiflette met groentespies_Streetfood Benelux

Je hoort het overal: Street Food is de nieuwe trend. Een trend die ons land onophoudelijk gaat veroveren. Alle grote, moderne steden organiseren ondertussen de zogenaamde Foodtruck Festivals. Tijdens deze festivals lopen mensen in ongedwongen sfeer van stand tot stand en kunnen culinaire lekkernijen proeven.

Lees meer

De aardappel

20-4 potato field2

De aardappel is een wereldberoemde plant met het grootst aantal wilde en geteelde variaties. Wat zijn eigenlijk de voedingswaarden en welke aardappelen worden gebruikt door Aviko?

Chefkok, Joris Heulens (Best Western Plus Aldem Hotel) :

“Aviko’s mini aardappelgratins zijn van hoogwaardige kwaliteit, uitstekend van smaak en daarnaast ook nog eens makkelijk en snel te bereiden. Perfect voor seminars en banketten!”