Bg Left Bg Right
  • Bg Center
    Efficiënt & ambachtelijk

Premium Gratins

  • New Gratin Italian2
  • aviko mini gratins Spargel und pastinake buffet 1a
  • aviko_gratin emmentaler met pangasiuspakketje 1a
  • aviko_ Aardappel Gratins Tijm & Rozemarijn met entrecote 1a

Aviko biedt met haar uitgebreide assortiment Premium Gratins volop mogelijkheden om te variëren. Aviko's aardappelgratins danken haar smaak aan de unieke combinatie van stoomgegaarde aardappelschijfjes en een heerlijke saus waar de gratins van bereidt worden.

Door gebruik te maken van Aviko's aardappelgratins kunt u uw gasten keer op keer verrassen met unieke gerechten waar u de verschillende Premium Gratins bij kunt serveren.

Premium Gratins: efficiënt en ambachtelijk

Zelf aardappelgratins maken is niet alleen tijdrovend maar ook nog eens heel arbeidsintensief. Wij van Aviko begrijpen dat u, als professionele chefkok, daar niet altijd tijd voor heeft. Wij hebben hier met ons uitgebreide assortiment premium gratins en mini gratins handig op ingespeeld. Door te kiezen voor Aviko's aardappelgratins kunt u heerlijke ambachtelijke gratins serveren, die in een handomdraai te bereiden zijn.

Variëren en blijven verrassen. Dat is iets wat u dagelijks wilt doen. Met de Premium Gratins is dat zeker mogelijk! De naam zegt het al: Premium Gratins zijn diepgevroren en daardoor tot wel 18 maanden houdbaar in de diepvries. U hoeft dus nooit meer het risico op nee-verkoop te lopen of producten weg te gooien die over datum zijn. Door de verschillende gratin-variaties kunt u eindeloos variëren en ieder dag weer uw eigen signature meegeven aan de gerechten. Aviko's Premium Gratins: onmisbaar in iedere professionele keuken!

Verrassende serveersuggesties met Premium Gratins

Ter inspiratie hebben wij een aantal verrassende gerechten voor u samengesteld. Bent u op zoek naar een gerecht voor de lunchkaart of een (bij)gerecht voor op de dinerkaart? Laat u verrassen door één van de volgende gerechten:

Tartiflette met groentenspiesjes
Mini Gratin Sandwiches
Room & Kaas Gratin met ham, blauwschimmelkaas en trostomaatjes
Broccoli gratin met zalmfilet en gestoofde venkel-tomaat

Ervaar zelf het gemak van de Premium Gratins

Wilt u onze Premium Gratins proberen? Vraag dan een proefmonster aan. Wilt u meer weten over onze aardappelproducten? Neem dan direct contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +32 572 801 77.

Meer informatie?
Download onze brochure