Pom fraiches2 Pom fraiches3
 • Pom fraiches1
  Optimaal afgestemd

Pom' Fraîches

Het Pom Fraîches assortiment bestaat uit een brede range basisproducten met een lange houdbaarheid. Aviko heeft deze lijn opgezet, omdat we geloven dat elke professional goede basisproducten direct ter beschikking moet hebben en eventueel op voorraad kan houden. De Pom Fraîches range is direct te verwarmen en heeft een langere houdbaarheid zonder dat u dit merkt in de kwaliteit. De producten blijven van een constante goede kwaliteit, gedurende het gehele jaar.

Potato

Binnen de Pom Fraîches range is de uiteindelijke toepassing bepalend voor welk aardappelras er wordt gebruikt. Door het gebruik van vastkokende, geelvlezige Hansa aardappelen zijn de krielvarianten uitermate geschikt om te koken. Het aardappelras voor gesneden producten en gratin Dauphinois, wordt geselecteerd met het oog op andere toepassingen. Hierbij wordt vanzelfsprekend goed gekeken naar de texturen van de aardappelen. Pofaardappelen vereisen weer een ander soort aardappelras. Zo hebben onze pofaardappelen een mooie schil, een stevig vlezige textuur en een heerlijke aardappelsmaak het gehele jaar door.

 Create

Niet alleen is het juiste aardappelras belangrijk voor de uiteindelijke toepassing. Het bepaalt ook, in combinatie met de wijze van garing, de uiteindelijke kwaliteit.  Deze combinatie is dus leidend voor het fit for purpose gehalte van het eindproduct. De krielaardappelen uit de range, beschikbaar van mini tot grof formaat, hebben een mooi egaal gele aardappelkleur en stevige textuur. Ze zijn hierdoor direct te verhitten en kunnen zonder lange garing worden geserveerd. Daarnaast biedt de Pom Fraîches een basis aardappelgratin van dunne schijven, waaraan u een eigen twist kunt geven. De gesneden aardappelvarianten kunnen, door deze kort en krachtig te verhitten, goed knapperig gebakken worden. De pofaardappels zijn ook snel te verwarmen of te bakken.

Value

Grootste voordeel van de Pom Fraîches range is dat deze 'ready to use' is. De producten binnen deze range zijn volledig gaar en zeer geschikt voor diverse toepassingen. Ze bieden daarom een goede basis voor verdere invulling. Daarnaast zijn de producten uitermate geschikt als (bij)gerecht in de professionele keuken. Doordat ze volledig gaar zijn, wint u aanzienlijk meer tijd ten opzichte van het zelf bereiden van vers geschilde aardappelen. Tevens blijven alle vitamines bewaard en zijn ze langer houdbaar; wel 56 dagen na productie. 

Meer informatie

Wilt u onze Pom Fraîches proberen? Vraag dan een proefmonster aan. Doe een productaanvraag wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen. Wilt u meer weten over onze aardappelproducten? Neem dan direct contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +32 572 801 77.

Verse specialiteiten

Ga naar:

Neem contact met ons op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.
 • Inspiratie

  Gepofte aardappel met bloemkool couscous en geschaafde venkel

  Gepofte aardappel met bloemkool

 • Inspiratie

  Gratin Dauphinois met verse tomaat en kruiden

  Gratin Dauphinois met verse tomaat