Premium Pom fraiches3 Premium Pom fraiches2
 • Premium Pom fraiches1
  met unieke ingrediënten

Premium Pom Fraîches

Aviko biedt met haar Premium Pom Fraîches range een extra dimensie: beleving. De range ziet er namelijk kleurrijk uit en heeft onderscheidende smaken. De range bestaat uit gemarineerde aardappeltjes en aardappelgratins. Binnen de gemarineerde aardappels heeft u keuze uit Lemon Pepper, Wild Garlic en Sweet Chili. De gratin is er in de smaak Creamy Cheese.

Potato

Voor de Premium Pom Fraîches gemarineerde aardappelen gebruikt Aviko één van de beste aardappelrassen: de Hansa aardappel. Deze aardappel is nauwelijks onderhevig aan seizoensinvloeden en biedt het gehele jaar constante kwaliteit. De Hansa aardappel is vastkokend en bevat een mooie egaal gele kleur.

Voor de Premium gratins zoeken wij de best passende aardappelen, rekening houdend met het gewenste eindresultaat.

 Create

Pasteuriseren is bij uitstek geschikt voor het bereiden van producten met extra toevoegingen. Aangezien alle smaken en texturen door dit proces optimaal tot zijn recht komen. Door de langzame zachte garing bij pasteurisatie, verdelen de smaken zich door het gehele product. Hierdoor komen de gemarineerde smaken perfect tot uiting. Bovendien zorgt de lage temperatuur ervoor dat de textuur behouden blijft.

Alle Premium Pom' Fraiches gratins zijn bij een lage temperatuur gepasteuriseerd, waardoor ze zacht en egaal gegaard worden en hun eigen unieke verse smaken behouden. Bij warme toepassingen hoeven ze enkel te worden verhit, waarna u ze direct kunt serveren. Alle Premium gratins hebben dunne schijven, een consistente structuur en verse smaak.

Value

Grootste voordeel van de Premium Pom Fraîches range is dat deze 'ready to use' is. Kortom; u hoeft ze alleen maar te verhitten en te serveren. De gemarineerde aardappeltjes zijn zowel warm als koud direct te gebruiken. Met deze aardappelproducten wint u dus aanzienlijk meer in bereidingstijd dan wanneer u het zelf bereidt. De ingrediënten zijn bovendien herkenbaar en zichtbaar voor de gast, waardoor de beleving versterkt wordt. Daarnaast is deze range breed toepasbaar. Niet alleen lekker als hoofdgerecht, maar ook als bijgerecht of als onderdeel van een buffet. De range bevat enkel natuurlijke ingrediënten. De gratin kunt u zowel als warme garnituur stand-alone serveren, danwel gebruiken als component op een plate of in een ovenschotel verwerken, gecombineerd met groente, vlees of vis.

Meer informatie

Wilt u onze Premium Pom Fraîches proberen? Vraag dan een proefmonster aan. Doe een productaanvraag wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen. Wilt u meer weten over onze aardappelproducten? Neem dan direct contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +32 572 801 77.

Verse specialiteiten

Ga naar:

Neem contact met ons op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.
 • Inspiratie

  Nieuwe versie van Luikse salade

  Nieuwe versie van Luikse salade

 • Inspiratie

  Entrecote met gewokte krieltjes en groentjes

  Entrecote met gewokte krieltjes en groenten

 • Inspiratie

  Lemon Pepper aardappeltjes met scampi

  Lemon Pepper aardappeltjes met scampi

 • Inspiratie

  Gebakken Sweet Chili aardappeltjes met kippenboutfilet en Courgette.

  Sweet chili aardappeltjes met kippenboutfilet