Steam&fresh3 Steam&fresh2
 • Steam & fresh1
  100% puur, 100% gemak

Steam & Fresh

Aviko Steam & Fresh is een premium range, ontwikkeld om gehoor te geven aan de vraag van afnemers naar 100% pure, verse en gebruiksvriendelijke producten. Deze range biedt maximale kwaliteit en is bovendien multifunctioneel toepasbaar in tal van marktsegmenten. De Steam & Fresh range is direct te gebruiken. U hoeft ze alleen maar te verhitten en te serveren. Bekijk bovenstaande video hoe Steamfresh kan worden bereid.

Potato

Voor deze range gebruikt Aviko één van de beste aardappelrassen: de Hansa aardappel. Deze aardappel is door geconditioneerde opslag nauwelijks onderhevig aan seizoensinvloeden en biedt het gehele jaar een constante kwaliteit. De Hansa aardappel is vastkokend en bevat een mooie egaal gele kleur. 

Create

Door de unieke stoomtechnologie zijn de aardappelen uit de Steam & Fresh range zowel aan de rand als in de kern even gaar. Doordat de aardappelen droog en beetgaar zijn, kunnen ze sneller bereid worden. Bovendien spatten ze niet tijdens de bereiding. Mede door het stomen blijven de voedingswaarden, de textuur en het uiterlijk van de aardappel behouden.

Value

De Steam & Fresh range biedt naast de pure smaak van een 100% versproduct, ook een extra voordeel in bereidingstijd. Steam & Fresh is direct klaar voor gebruik en biedt zo meer gemak dan een verse aardappel. U wint met deze aardappelproducten maar liefst 75% in bereidingstijd, vergeleken met versgekookte aardappelen, en 40% in vergelijking met geblancheerde producten.

Meer informatie

Wilt u onze Steam & Fresh range proberen? Vraag dan een  proefmonster aan. Doe een  productaanvraag wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen. Wilt u meer weten over onze aardappelproducten? Neem dan direct contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +32 572 801 77.

 

 

Verse specialiteiten

Ga naar:

Neem contact met ons op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.
 • Inspiratie

  Asperges met lamsrugfilet, zeekraal en krielaardappeltjes

  Krielaardappeltjes met asperges en lamsrugfilet

 • Inspiratie

  Salade Niçoise met zalm

  Salade Niçoise met zalm

 • Inspiratie

  Pittige aardappeltaart van aardappelpartjes met spruitgroenten salade

  Pittige aardappeltaart