Nieuws

  • Tartiflette met groentespies_Streetfood Benelux
  • aviko_artisan diepvries_sfeer bistro frituur 2

Aviko is aanwezig op de 50ste editie van de Horecatel

Geplaatst op 12/02/2016

Ook dit jaar zal Aviko, van 6 tot 9 maart, weer aanwezig zijn op de Horecatel. Tijdens de 50ste editie van deze beurs zullen wij u wederom kennis laten maken met verschillende nieuwigheden, waaronder onze nieuwe Tartiflette en La Cuisine Belge Héritage. Wij zien u graag op onze stands D22 en D25 in hal 5.

Aviko op de Horecatel met frites speciaal ontwikkeld voor de Belgische markt!

Klanten zijn op zoek naar nostalgie en zoeken steeds vaker producten zoals 'in de goede oude tijd'. Producten met een pure smaak en een uiterlijk 'als zelfgemaakt'. Aan de andere kant vereist de moderne horeca producten die efficiënter bereid kunnen worden om kosten te verlagen. Daartoe heeft Aviko La Cuisine Belge Héritage 8mm en La Cuisine Belge Héritage 11 mm ontwikkeld. Deze verse friet is het beste alternatief voor zelfgesneden frieten.

Tevens kunt u onze diepvries friet La Cuisine Belge Artisan proberen. Onderscheid u van uw concurrenten met de La Cuisine Belge Artisanale Frites (12mm) . Deze frites onderscheidt zich door haar smaak, uiterlijk en de constante kwaliteit. De gebruikte aardappel zorgt voor de echte volle aardappelsmaak. Dit in combinatie met de onregelmatige snit zorgt voor een unieke frites. Kortom een Belgisch product dat eenvoudige toepassing feilloos combineert met authenticiteit.

Meer weten en proeven? Kom naar onze stand D22 in hal 5

Kom de Tartiflette van Aviko proeven op de Horecatel !

Om onze nieuwste specialiteit, de Tartiflette onder de aandacht te brengen, staat Aviko met een aparte stand op de Horecatel met dit heerlijke traditionele gerecht. Dit typische aardappelgerecht is een echte verwennerij en kan natuurlijk niet ontbreken in de Belgische keuken. Heerlijk als lunchgerecht met een frisse salade.

Het aantal eetmomenten bij de consument blijft toenemen. De consument van vandaag eet vaker op een dag, maar dan in kleinere porties. Aviko speelt in op deze trend door de Tartiflette per stuk  in te vriezen, waardoor ze makkelijk te portioneren zijn en daarmee efficiënt in gebruik.

De Aviko Tartiflette kan hierdoor veelzijdig ingezet worden en is niet alleen op de skipiste favoriet, maar kan ook heel goed geserveerd worden in banketten, als lunchgerecht of bij de traiteur!

Kom proeven in onze stand D25 in hal 5.

Over Aviko

Aviko is passie voor frites. 50 jaar ervaring heeft geleid tot een uitgebreide range frites-producten.

Alleen de beste grondstoffen zijn goed genoeg voor elk van onze frites, standaard of premium. We hebben frites met één of meerdere bijzondere eigenschappen voor klanten met zeer specifieke wensen.

Deze wensen hebben ons geïnspireerd bij het samenstellen van ons assortiment. Wanneer u kiest voor Aviko kiest u voor een stabiel product en betrouwbare partner.