Van vegetarisch, winters barbecueën en kerst tot serveerwijzen, beleving en millenials: je komt als chef-kok anno 2017 om in de trends en ontwikkelingen. Daarnaast verandert de menukaart ook nog eens met het seizoen mee. Om met al deze factoren rekening te houden, moet je als chefkok inspiratie opdoen om je te kunnen onderscheiden. Vier het Seizoen voorziet in deze behoefte en biedt chef-koks een rijke bron van informatie en inspiratie.
Het is niet alleen een culinaire voorwaarde om op de seizoenen
te letten, het is ook veel smakelijker. Ook online te vinden is
winterse barbecue inspiratie. Deze trend verovert in rap tempo ons
land. De koude, kille dagen worden ineens gezellig en warm met zo'n
winterse barbecue! Alleen voor de perfecte winterbarbecue moet je
als chef-kok over redelijk veel dingen nadenken, bijvoorbeeld
over welke barbecue je het beste kunt gebruiken. Alle ins en outs
voor winters barbecueën kun je op Vier het Seizoen vinden.
Het online platform Vier
het Seizoen maakt onderdeel uit van Aviko. Wereldwijd is Aviko
één van de vier grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld.
Aviko is binnen Foodservice de totaalleverancier van verse en
diepgevroren aardappelproducten.
Klik hier om naar de website van 'Vier het seizoen' te gaan