Nieuws

  • Vier_het_seizoen_Belgie

Aviko lanceert nieuw online platform voor chef-koks

Geplaatst op 09/11/2017

Gedreven door de hoge verwachting van consumenten rondom eten en beleven en het snelle online tijdperk zijn menukaarten constant in beweging. De ene trend is nog niet overgewaaid of wordt al opgevolgd door de volgende. Hoe zorg je er als chef-kok voor dat een menukaart onderscheidend genoeg is ten opzichte van je ’concurrenten, rekening houdend met tijd en budget? Aviko is ervan overtuigd dat de aardappel hier een belangrijke rol in kan spelen en wil chek-koks hierbij helpen. Daarom lanceert Aviko deze maand het online platform ’Vier het Seizoen’. Op dit platform kunnen chef-koks seizoensgebonden inspiratie opdoen voor hun eigen menukaart.

Van vegetarisch, winters barbecueën en kerst tot serveerwijzen, beleving en millenials: je komt als chef-kok anno 2017 om in de trends en ontwikkelingen. Daarnaast verandert de menukaart ook nog eens met het seizoen mee. Om met al deze factoren rekening te houden, moet je als chefkok inspiratie opdoen om je te kunnen onderscheiden. Vier het Seizoen voorziet in deze behoefte en biedt chef-koks een rijke bron van informatie en inspiratie.

Het is niet alleen een culinaire voorwaarde om op de seizoenen te letten, het is ook veel smakelijker. Ook online te vinden is winterse barbecue inspiratie. Deze trend verovert in rap tempo ons land. De koude, kille dagen worden ineens gezellig en warm met zo'n winterse barbecue! Alleen voor de perfecte winterbarbecue moet je als chef-kok over redelijk veel  dingen nadenken, bijvoorbeeld over welke barbecue je het beste kunt gebruiken. Alle ins en outs voor winters barbecueën kun je op Vier het Seizoen vinden.

Het online platform Vier het Seizoen maakt onderdeel uit van Aviko. Wereldwijd is Aviko één van de vier grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld. Aviko is binnen Foodservice de totaalleverancier van verse en diepgevroren aardappelproducten. 

Klik hier om naar de website van 'Vier het seizoen' te gaan