Nieuws

  • De Beste Frietjes

De Beste Frietjes

Geplaatst op 06/12/2013

Daar waar Geert en Fanny staan is het altijd feest. Geert heeft namelijk samen met zijn vrouw een aantal frituur- en snackwagens, waarmee ze op recepties, communiefeesten en diverse andere evenementen staan.

 De mensen kunnen één of meerdere wagens huren, inclusief personeel. Geert en Fanny bieden de gasten dan lekkernijen die zij ter plaatse klaarmaken.

Geert doet dit werk nu 9 jaar. Hij was ook 15 jaar uitbater van een café maar het café heeft hij begin dit jaar verkocht. Het was niet meer te combineren met het andere werk omdat het bedrijf steeds succesvoller en groter werd.

'Wat het voor ons zo tof maakt is dat we altijd met diverse klanten te maken hebben en ook met diverse formules kunnen werken', vertelt Geert. 'De ene klant wil bijvoorbeeld alleen hapjes als Mozzarella Fingers en Inktvisreepjes als aperitiefhapje en de andere wil liever frietjes met biefstuk als hoofdmaaltijd. Geen enkele bestelling is dezelfde dus dat maakt het zeer afwisselend!' Biefstuk met frieten is trouwens wel favoriet bij de klanten van de Beste Frietjes.

Vanaf de start van hun bedrijf werken Geert en Fanny met Aviko producten. Ze willen ook niets anders omdat klanten dit gewoon zijn en ze heel tevreden zijn over de prijskwaliteitverhouding. 'In het begin leverde Aviko ons zakken frieten van 20 of 40 kilo per week. Ondertussen krijg ik wekelijks een pallet vol met Aviko producten', lacht Geert. Hij wordt ook gewaar dat de samenwerking heel vlot verloopt. 'Je staat nooit voor verrassingen, de vertegenwoordiger staat altijd voor je klaar en de producten zijn van een stabiel hoog niveau'.

Op de vraag wat de formule van de Beste Frietjes zo speciaal maakt heeft Geert niet direct een pasklaar antwoord. 'Ik denk dat het te maken heeft met de kwaliteit die wij leveren', antwoordt hij ten slotte. 'Mensen weten wat ze van ons kunnen verwachten. Tevens scheppen we de frieten op in een puntzak. Dat is niet echt meer de gewoonte maar mijn klanten vinden dit gezellig. We zijn ook succesvol omdat wij heel snel onze olie verversen. Eigenlijk is dat laatste de reden waarom onze klanten terugkeren naar ons. Door steeds met verse olie te werken komen alle producten het beste tot hun recht.'