Nieuws

  • Gratin met Geroosterde Wintergroenten 6165

Ga voor gratins

Geplaatst op 06/12/2017

Als aardappelgarnituur zijn gratins heel geschikt bij wild. De Franse klassieker zorgt voor een verfijnde smaak bij het stoere wild. Zelf gratins maken is een tijdrovende klus. Er zijn geweldige, snelle alternatieven, in zes verschillende varianten.

Snelle klassieker

Aardappelgratins passen perfect bij wild vanwege de textuur en verfijnde smaak. Daarbij zet u met gratins meteen iets fraais op tafel. Aviko heeft zes verschillende varianten die heerlijk romig van smaak zijn. Het geheim zit in de stoomgegaarde aardappelschijfjes en de smaakvolle saus waaruit de gratins zijn samengesteld. Bovendien blijven ze perfect van vorm tijdens de bereiding en op het bord.

Volop variatie

Zelf gratins maken is erg arbeidsintensief. Aviko biedt u daarom het premium gratin assortiment: deze hoogwaardige aardappelgratins zien er zelfgemaakt uit en nemen u veel werk uit handen. Eenvoudig en snel te bereiden én een grote variëteit aan smaken: de aardappelgratins zijn geschikt voor iedere keuken en ideaal voor restaurants. Hierdoor wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Het Aviko Gratins assortiment bestaat uit:

Aan de slag

Wij hebben diverse, variërende recepten samengesteld die u hopelijk inspiratie bieden voor uw eigen menukaart. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gratinschotel met honinglof en ham, waarbij zoet en bitter samen komen? Wilt u een echte herfsttopper maken? Kies dan voor de kerriepompoen met gratins. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Klik hier voor nog meer gratin recepten. U heeft tevens de mogelijkheid om hier een gratis sample aan te vragen. Ervaar zelf het gemak van de Aviko gratins!