Nieuws

  • Introductie Premium gemarineerde aardappeltjes en Premium koelverse gratins

Nieuw in ons assortiment!

Geplaatst op 17/09/2014

Premium gemarineerde aardappeltjes en koelverse gratins! Aviko speelt in op de huidige trend naar gekruide producten door begin oktober (week 40) een nieuwe range premium gemarineerde aardappeltjes te introduceren: reeds gekruide producten met een hoge kwaliteit en veel toegevoegde waarde voor de ondernemer.

Op deze manier wordt veel tijd uit handen van de kok genomen en blijft er meer ruimte over voor eigen creatieve toepassingen en interpretaties.

Aviko's gemarineerde aardappeltjes combineren de beste smaak met de meest eenvoudige handling. Bovendien spelen we hiermee  in op de heersende trends als maaltijdsalades, warme en koude buffetten en variatie bij de warme maaltijd. Ze zijn klaar voor gebruik en kunnen zowel warm (geen verdere toevoeging van olie benodigd) als koud gebruikt worden. Beschikbaar in de drie unieke en innovatieve smaken: Wilde knoflook, Sweet chili & geroosterde sjalot en Lemon pepper.

Daarnaast introduceert Aviko nieuwe premium koelverse gratins. Deze zijn nu verkrijgbaar in 3 varianten: Creamy Cheese, Franse kruiden en Rustieke groenten. Door de verschillende recepturen zijn ze zeer veelzijdig in het gebruik.

Aviko wil de foodservice branche inspireren door producten aan te bieden die net iets extra's in zich hebben en zorgen voor een unieke smaakbeleving.

Op onze website vindt u enkele inspirerende recepten.Daarnaast nodigen wij u graag uit op onze stand (nr 1626) op de  Horeca Expo om de producten te komen proeven.