Nieuws

  • Kritische gasten en snelle ontwikkelingen

Kritische gasten en snelle ontwikkelingen

Geplaatst op 05/09/2013

De Foodservice markt is voor Aviko een belangrijke markt. Kritische gasten en snelle ontwikkelingen binnen Foodservice maken dat succesvol ondernemen tegenwoordig een hele uitdaging is. Aviko gaat die uitdaging graag met u aan. Door bijvoorbeeld goed naar uw wensen en behoeften te luisteren en dat te vertalen naar kwaliteitsproducten.

Ook concentreren we ons niet meer enkel op frites, maar ook op de specialiteiten markt. In 2008 zijn Aviko en het West-Vlaamse aardappelverwerkingsbedrijf Eurofreez een samenwerking aangegaan.

Deze typische Belgische producten van exclusieve kwaliteit vormen een perfecte aanvulling op het ruime assortiment Aviko-aardappelproducten. Bij de 'vernieuwde' La Cuisine Belgesnacks kunnen we onder andere garnaal-, kaas- en gevogeltekroketten vinden. Apero-minisnacks maken het La Cuisine Belge-assortiment compleet.

De drang naar vernieuwing en aansluiting op de behoeften van de lokale markten bracht Aviko er onder andere toe zijn huidig Eurofreez-assortiment in een nieuw, beter passend én... Belgisch jasje te steken: 'La Cuisine Belge'. Deze typisch Belgische gerechten zijn niet alleen eenvoudig te bereiden, maar laten zich ook makkelijk portioneren, zijn volledig op maat en naar wens van de inventieve restaurateur.

Kortom: dé ideale basis voor een smaakvol gerecht en een efficiënte keuken voor ondernemers die voor hun gasten en hun restaurant het verschil willen maken