Nieuws

Met Aviko System Solutions systematisch een geslaagde gratin

Geplaatst op 11/10/2016

Systeemgastronomen – met name in de catering – komen steeds vaker voor uitdagingen te staan als kleinere budgetten, afnemende marges, minder goed opgeleide werknemers, strengere wettelijke eisen en veeleisende gasten. Dat vraagt om een nieuwe generatie van intelligente high-convenience producten die perfect in de verschillende systemen passen en op alle vlakken meerwaarde genereren.

Onder het label 'Aviko System Solutions' heeft de marktleider op het gebied van aardappelproducten in de Europese foodservice nu een gastronorm-gratin ontwikkeld die gegarandeerd lukt en die volledig geschikt is voor de speciale processen in de systeemgastronomie en de catering. Aviko GN-gratin wordt gemaakt van stoomgegaarde Steam & Fresh aardappelschijfjes met een heerlijke gratinsaus en is kant-en-klaar verkrijgbaar in gemakkelijk hanteerbare diepvriesblokjes van 30 gram.

De verpakkingsgrootte is daarbij zo ontworpen dat een zak van 2,5 kg precies in een halve GN-schaal past. De bereiding is eenvoudig: zak openscheuren, schaal passend vullen en de gratin in de combisteamer plaatsen. In 20 minuten tijd wordt de gratin bij 100% stoom heerlijk romig en smeuïg bereid. Voor een iets steviger resultaat bereid u de gratin in de bakoven. Welke van de twee apparaten u ook kiest, u bereikt altijd een gelijkmatig resultaat met een ambachtelijke uitstraling, alsof het een zelfgemaakte gratin is. Bovendien is dit heerlijke product gemakkelijk in porties te verdelen.

Dat betekent dus: geen arbeids- en tijdsintensieve voorbereidingen, geen dure portieschaaltjes die veel afval opleveren en - vooral als het gaat om de bereiding van grote hoeveelheden in korte tijd - ook geen gemors, resten en tijdverlies.

Binnen afzienbare tijd zullen na de GN-gratin nog meer 'System Solutions'-concepten volgen. Want als internationale speler kent Aviko de wereldwijde foodtrends, met alle overeenkomsten en verschillen. Bent u benieuwd naar de GN-Gratin? Vraag hier direct een gratis proefmonster aan.