Nieuws

  • Horeca_Expo

Ontmoet ons tijdens de Horeca Expo

Geplaatst op 09/11/2017

Ontmoeten wij u tijdens de Horeca Expo op 19 tot en met 23 november? Horeca Expo is al meer dan 28 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief en innovatief totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots. Ontdek de trends, proef de passie, voel de sfeer, deel je netwerk en beleef plezier.

Kom naar onze stand 7427

Wij van Aviko staan deze dagen ook op de Horeca Expo stand 7427 en ontmoeten u daar graag. Kom in contact met onze mensen die u graag alles vertellen welke oplossingen wij voor u te bieden hebben. Hoe wij kunnen bijdragen aan het succesvoller maken van uw bedrijf en welke producten daar perfect bij zullen aansluiten.

Daarnaast maakt u kennis met ons nieuwe online platform Vier het Seizoen. Vier het Seizoen is ons online inspiratie platform voor de chef-kok van Belgiƫ. Hierbij geven wij seizoensgebonden inspiratie in de vorm van recepten, artikelen over trends en ontwikkelingen, blogs en werkprocessen. Met de herfst volop in gang geven wij nu inspiratie voor het winterseizoen.

Daarnaast kan u diverse Aviko gerechten proeven bij onze stand waarbij u kennis maakt met de smaken die Aviko u te bieden heeft. Altijd al een Green Egg willen hebben? Dit is uw kans! Wij geven een Green Egg weg en misschien wordt deze wel van u. u hoeft zich simpelweg alleen maar in te schrijven op onze nieuwsbrief bij onze stand 7427 om kans te maken! Deze kans laat u toch niet liggen?

Zien wij u op de Expo?