Nieuws

  • Aviko Midden Oosten thuis 0216
  • aviko appetizers 3a
  • Appetizers

Share the fun: samen genieten van lekkere hapjes

Geplaatst op 19/07/2016

Uw gasten genieten van een lange, warme zomeravond, de eerste lentezon of een gezellige knusse zondagmiddag in het najaar of de winter. Samen met vrienden en familie beleven uw gasten een heerlijke middag of avond in uw restaurant onder het genot van een drankje.

En….bij een drankje hoort natuurlijk ook een (klein) hapje. Tapas of finger food zijn op dit moment (eigenlijk al de laatste jaren) de foodtrends die de boventoon voeren. Menig restaurant heeft een uitgebreide keuze tapas en finger food op de kaart staan. De consument wil niet altijd 'uitgebreid' tapas eten, maar heeft soms ook gewoon lekkere trek bij de borrel. Aviko heeft hierop ingespeeld door verschillende kleine hapjes te ontwikkelen die hier geschikt voor zijn. Op welke manier kunt u deze snacks serveren? En welke combinaties passen goed bij elkaar? Aviko inspireert u graag!

Vervang de traditionele snacks door heerlijke hapjes

Het is de hoogste tijd geworden om in uw restaurant, bar of café definitief afscheid te nemen van de traditionele snacks om de lekkere trek van uw gasten te stillen en plaats te maken voor Aviko's Sharing Platter met écht lekkere hapjes. Onze appetizers zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens  eenvoudig te bereiden.

Als basis voor de Sharing Platter kiest u twee tot drie verschillende frites of wedges producten, zoals bijvoorbeeld onze Sweet Patato Fries, Spicy Jacket Wedges of de Pom a Part om de eerste (en vaak ergste) trek van uw gasten te stillen. Het borrelplateau vult u vervolgens aan met de lekker knapperige mozzarella fingers, bestaande uit heerlijke mozzarellakaas in een krokant jasje. Of wat dacht u van smaakvolle inktvisreepjes?

Liever een iets pittigere smaak? Probeer dan onze jalapeño hapjes, gemaakt van zachte roomkaas gemixt met groene jalapeñopepers.

Voor de verrassende finishing touch kiest u voor producten met een unieke smaakcombinatie. Enkele van voorbeelden van producten die het borrelplateau compleet maken zijn de Rösti Bites, Chili Cheddar Cheese Nuggets, Philadelphia Crispy Rounds.

Serveer de hapjes met een lekkere chilisaus, tzatziki of zelfgemaakte mayonaise. Een lust voor het oog en fun voor zowel u als uw gasten!

Gemak voor u en uw medewerkers

Door de lange houdbaarheid en de eenvoudige wijze van bereiden ervaren ook u en uw medewerkers veel 'fun'. U kunt een groot aantal verschillende soorten aardappelproducten op voorraad houden en daarmee eindeloos variëren. Kortom: u heeft voldoende mogelijkheden om  flexibel om te gaan met de borrelhapjes op uw kaart en keer op keer een uniek 'Sharing Platter' serveren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten wat Aviko's Sharing Platter voor uw café of restaurant kan betekenen? Neem contact op met ons sales team. Ze kunnen u voorzien van advies over onze producten en u informeren over de omzet- en margemogelijkheden voor uw restaurant.