Nieuws

  • Verantwoord genieten met Aviko

Verantwoord genieten met Aviko

Geplaatst op 05/09/2013

Lekker leven is van alle tijden, maar de manier waarop we dit invullen wil nog wel eens verschillen. Gezondheid is al jaren een belangrijk thema.

Daarnaast veranderen de behoeften van uw gasten. Daarnaast krijgen gasten steeds meer kennis over voeding en zijn wellicht kritischer. Ook veranderd natuurlijk de maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan de vergrijzing, dit zal zorgen voor een andere behoefte aan specifieke (aardappel)producten. De gast van vandaag wil niet meer nadenken over wat ze precies eten en drinken op een dag. Voeding moet voorzien in de behoefte op dat specifieke moment. Daarbij staat verantwoord genieten centraal!

Het FSIN geeft aan dat binnen foodservice gemak, genieten, gezondheid en goed gedrag als trends overeind blijven. Bij Aviko proberen we hierop in te spelen met lekkere producten die ook nog eens passen binnen een verantwoorde voeding. Een voorbeeld hiervan is ons Steamfresh assortiment. De lekkere producten behouden door de unieke stoomtechniek niet alleen smaak, maar ook alle vitaminen en mineralen. Daarnaast zijn deze producten gemakkelijk te bereiden, dit zorgt voor efficiƫntie in uw keuken!