Nieuws

Jaar x

Zoeken x

Reibekuchen maken van het restaurantbezoek een echte ervaring

Met de Reibekuchen van Aviko zorgt u voor een ervaring voor uw gasten. Ze zijn ideaal voor verschillende gerechten en hebben een volle smaak. Probeer deze recepten eens!

Lees meer
Aviko GN Gratin zubereitet

Systeemgastronomen – met name in de catering – komen steeds vaker voor uitdagingen te staan als kleinere budgetten, afnemende marges, minder goed opgeleide werknemers, strengere wettelijke eisen en veeleisende gasten. Dat vraagt om een nieuwe generatie van intelligente high-convenience producten die perfect in de verschillende systemen passen en op alle vlakken meerwaarde genereren.

Lees meer
50x frites presenteren

Frites, frites of frites?

Geplaatst op 13/09/2016

De hoofdgerechten op uw kaart zijn met de grootste zorg door de keukenbrigade samengesteld. En ook de bijgerechten worden met zorg gekozen, zodat ze goed passen bij alle hoofdgerechten. In de meeste horeca gelegenheden betekent dit vaak dat als bijgerecht groente (warm en/of koud) en een aardappelproduct, vaak frites, wordt gekozen. Maar wist u dat u frites ook op een creatieve manier kunt serveren? Wij inspireren u graag met een aantal verrassende combinaties voor verschillende gangen. Hiermee kunt u niet alleen uw gasten verrassen en verwennen, maar kunt u zelf ook iedere dag een creatieve draai geven aan de gerechten!

Lees meer
Aviko Midden Oosten thuis 0216

Uw gasten genieten van een lange, warme zomeravond, de eerste lentezon of een gezellige knusse zondagmiddag in het najaar of de winter. Samen met vrienden en familie beleven uw gasten een heerlijke middag of avond in uw restaurant onder het genot van een drankje.

Lees meer
pom Artisan 2

Mosselen kunnen eigenlijk altijd!

Geplaatst op 17/06/2016

Het mosselseizoen begint in principe begin juli, tenminste als de mossel voldoende is gegroeid en er voldoende aanbod is. Nog slechts een paar weken totdat u de eerste verse Nederlandse mosselen van dit seizoen weer kunt serveren. Het mosselseizoen loopt tot april in het jaar erop. Mosselen serveren kan dus eigenlijk het hele jaar.

Lees meer
Appetizers

De lente is definitief begonnen, de koeien worden weer in de wei gelaten, de eerste lammetjes zijn al geboren en de dagen worden weer langer. Hoog tijd dus om het terras én de menukaart klaar te maken voor een sfeervolle lente en zonnige zomer. Wie aan de lente en de zomer denkt, denkt aan volle terrassen waar uw gasten genieten de zon met een lekker gekoeld drankje en heerlijke gerechten zoals bijvoorbeeld verschillende tapas en borrelhapjes.

Lees meer
Tartiflette met groentespies_Streetfood Benelux

Je hoort het overal: Street Food is de nieuwe trend. Een trend die ons land onophoudelijk gaat veroveren. Alle grote, moderne steden organiseren ondertussen de zogenaamde Foodtruck Festivals. Tijdens deze festivals lopen mensen in ongedwongen sfeer van stand tot stand en kunnen culinaire lekkernijen proeven.

Lees meer
Didier met Joris

In Grobbendonk, het groene hart van de Antwerpse Kempen spreekt Aviko met Jorn Wittevrongel, de manager van het Best Western Plus Aldem Hotel en met de Chefkok, Joris Heulens. Het hotel beschikt over 68 luxe kamers en vele verschillende faciliteiten, waaronder een health en leisureclub, stijlvolle feestzalen en een restaurant in brasserie stijl.

Lees meer
Tartiflette met groentespies_Streetfood Benelux

Ook dit jaar zal Aviko, van 6 tot 9 maart, weer aanwezig zijn op de Horecatel. Tijdens de 50ste editie van deze beurs zullen wij u wederom kennis laten maken met verschillende nieuwigheden, waaronder onze nieuwe Tartiflette en La Cuisine Belge Héritage. Wij zien u graag op onze stands D22 en D25 in hal 5.

Lees meer
Redesign lcb ws

Zoals u weet, hebben wij heerlijke ambachtelijke Belgische Garnaal- en Kaaskroketten in ons gamma. Deze kroketten worden met veel kennis en zorg bereid in onze fabriek te Proven. Aviko is van mening dat deze kwalitatief hoogwaardige producten een aantrekkelijke full color verpakking verdienen die de aandacht trekt van uw klant! Daarom willen wij u hierbij informeren over de volgende verpakkingswijziging:

Lees meer
Steam blanched

Sanering Steam Blanched

Geplaatst op 24/08/2015

Tot slot willen we u informeren over het feit dat de Aviko Steam Blanched range gaat stoppen per week 44. De onderstaande artikelen zullen na week 44 niet meer te bestellen zijn. Vraag uw Aviko contactpersoon naar een passend alternatief. Mocht u hierover nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze collega’s via nummer +32 572 801 77.

Lees meer
tartiflette big

NIEUW! Aviko Tartiflette

Geplaatst op 21/08/2015

Vanaf week 41 zullen wij ons gamma uitbreiden met de Tartiflette. Een heerlijk traditioneel gerecht van aardappelen, spek, uien en natuurlijk Reblochon kaas die de karakteristieke smaak aan het gerecht geeft. Dit typische aardappelgerecht kan natuurlijk niet ontbreken. De Tartiflette is niet alleen op de skipiste favoriet maar ook als lunchgerecht met een frisse salade! Bestel snel en maak kennis met dit nieuwe product!

Lees meer
Naamswijziging pom artisan

Naamswijziging Pom’ Artisan

Geplaatst op 20/08/2015

Aviko heeft een aantal ambachtelijke frieten in haar gamma. Deze speciale producten passen door het uiterlijk en de smaak prima in authentieke gerechten. Bij een speciaal product hoort natuurlijk ook een Premium verpakking en een Premium naam. Om die reden zullen deze producten vanaf oktober 2015 verkocht worden onder de naam La Cuisine Belge Héritage en terug te vinden zijn in een hoogwaardige full color verpakking.

Lees meer
lacuisinebelge

Werken voor Aviko in België

Geplaatst op 15/07/2015

Al lang ben ik werkzaam voor Aviko. Ik ben actief geweest op diverse niveaus en gebieden maar altijd in de foodservice. Nu werk ik al verscheidende jaren, met veel plezier en trots voor Aviko op de Belgische markt.

Lees meer
Trustbox

Aviko werkt met Trustbox

Geplaatst op 6/07/2015

In het kader van de nieuwe Europese allergenen wetgeving werkt Aviko met de Data Source/1WorldSync GS1 Trustbox.

Lees meer

De aardappel

20-4 potato field2

De aardappel is een wereldberoemde plant met het grootst aantal wilde en geteelde variaties. Wat zijn eigenlijk de voedingswaarden en welke aardappelen worden gebruikt door Aviko?

Chefkok, Joris Heulens (Best Western Plus Aldem Hotel) :

“Aviko’s mini aardappelgratins zijn van hoogwaardige kwaliteit, uitstekend van smaak en daarnaast ook nog eens makkelijk en snel te bereiden. Perfect voor seminars en banketten!”