Nieuws

Jaar x

Zoeken x

Mini gratin 1

Mini gratins

Geplaatst op 1/07/2015

Didier Verschueren, Aviko vertegenwoordiger in België en Luxemburg, over de Mini Gratin Taartjes: “Een lekker convenience product dat iedereen kan gebruiken. Het is zeer gemakkelijk om mee te werken: eenvoudig opwarmen in de oven ( zelfs ontdooid op de plaat geen probleem), portioneerbaar en daardoor geen waste of verlies!

Lees meer
James Bint

Trotse partner van James Bint

Geplaatst op 2/06/2015

Aviko is officieel partner van James Bint. James Bint is trotse ambassadeur van de Belgische friet. België is inmiddels uitgegroeid tot de grootste exporteur van diepgevroren aardappelproducten wereldwijd. België heeft niet alleen de grondstof voor friet, de verwerking die indrukwekkende cijfers kan voorleggen maar ook een echte frietkotcultuur. Ondertussen is dat zelfs Vlaams immaterieel cultureel erfgoed.

Lees meer
Dag van de gezonde schoolkantine Catering 2

Een gezonde ‘Schoolmaaltijd’? Aviko helpt jou als cateraar graag met een gezond aanbod in het schoolrestaurant. Als ongezond eten gemakkelijk te verkrijgen is, eten we er meer van. Onze voedingskeuzes zijn vaak impulsief en onbewust, gestuurd door prikkels uit de omgeving. Voor velen zal dit herkenbaar zijn. Gelukkig werkt het vaak ook andersom: een gezond aanbod in een schoolkantine zorgt ervoor dat leerlingen en studenten vaker voor gezonde producten kiezen . Zorg er daarom als cateraar voor dat jouw aanbod gezond en gevarieerd is!

Lees meer
Churros met ijs

Churros

Geplaatst op 6/05/2015

Didier Verschueren, Aviko vertegenwoordiger in België en Luxemburg, over de Aviko Churros: “Churros, dit product heeft niets te maken met onze friet of andere aardappelspecialiteiten, maar… het is een heerlijk zoete lekkernij.

Lees meer
Noordzee garnaalkroket

La Cuisine Belge Garnaalkroketten

Geplaatst op 9/04/2015

Freddy De Brouwer, Aviko account manager in België en Luxemburg, over de La Cuisine Belge Garnaalkroketten:

Lees meer
1

Nabeschouwing Horecatel 2015

Geplaatst op 3/04/2015

De 49e editie van de Horecatel is succesvol afgesloten. Tijdens de beursdagen in de WEX in Marche-en-Famenne, hebben ruim 37.000 horecaprofessionals de beurs bezocht. Aviko heeft tijdens deze beurs haar klanten kennis laten maken met een aantal nieuwigheden, waaronder onze gemarineerde aardappelen. Bekijk de diverse foto's hier!

Lees meer
Actie 1

La Cuisine Belge Artisan Frites

Geplaatst op 6/03/2015

Aviko vertegenwoordigers Rik Vandendaele en Didier Verschueren over de La Cuisine Belge Artisan Frites. Wat maakt deze friet zo bijzonder?

Lees meer
Introductie Premium gemarineerde aardappeltjes en Premium koelverse gratins

Horecatel 2015

Geplaatst op 6/03/2015

Ook dit jaar zal Aviko, van 8 tot 11 maart, weer aanwezig zijn op de Horecatel. Tijdens deze 49e editie van deze beurs zullen wij u wederom kennis laten maken met verschillende nieuwigheden. Wij zien u graag op onze stand 2B10.

Lees meer
Introductie Premium gemarineerde aardappeltjes en Premium koelverse gratins

Nieuw in ons assortiment!

Geplaatst op 17/09/2014

Premium gemarineerde aardappeltjes en koelverse gratins! Aviko speelt in op de huidige trend naar gekruide producten door begin oktober (week 40) een nieuwe range premium gemarineerde aardappeltjes te introduceren: reeds gekruide producten met een hoge kwaliteit en veel toegevoegde waarde voor de ondernemer.

Lees meer
Horeca Expo 23 t/m 27 november 2014

Horeca Expo 23 t/m 27 november 2014

Geplaatst op 20/08/2014

Aviko staat ook dit jaar weer op de Horeca Expo in Gent, van 23 t/m 27 november 2014. Graag tonen wij u dan onze nieuwe introducties.

Lees meer
Actie 1

Actie 4+1

Geplaatst op 19/08/2014

Wist u dat u op onze vernieuwde website informatie kunt vinden over al onze producten?

Lees meer
Nieuwe oogst 2014

Aviko schakelt over op nieuwe oogst

Geplaatst op 24/07/2014

Vanaf (midden) week 30 worden onze verse frites geproduceerd van aardappelen van de vroege / nieuwe oogst. Behalve de vleeskleur zijn de afbakeigenschappen en textuur van de nieuwe oogst aardappelen iets anders dan dat u van aardappelen van de hoofdoogst gewend bent. Aviko probeert om middels het voorbakken de verschillen ten opzichte van de oude oogst zo beperkt mogelijk te houden.

Lees meer
Goodfries' Gouden frituur recept

Goodfries' Gouden frituur recept

Geplaatst op 17/06/2014

De Europese aardappelverwerkers doen hun uiterste best om een hoog kwalitatief product te bereiden. Om zeker te zijn dat deze perfect gefrituurd worden, zijn enkele hulpvolle tips verzameld.

Lees meer
Maak een feest van het WK voetbal met Aviko

Van heden hebben wij voor U WK voetbal posters, tafelkaartjes en vlaggetjes.

Lees meer
The "Burger" place to be in Ieper

The "Burger" place to be in Ieper

Geplaatst op 22/05/2014

Sedert half februari 2014 heeft Geert Verhelst er een nieuwe zaak bij op de Grote Markt van Ieper, op amper een boogscheut van zijn eerste zaak. Voor zijn nieuwe zaak koos hij Aviko om mee samen te werken.

Lees meer

De aardappel

20-4 potato field2

De aardappel is een wereldberoemde plant met het grootst aantal wilde en geteelde variaties. Wat zijn eigenlijk de voedingswaarden en welke aardappelen worden gebruikt door Aviko?

Chefkok, Joris Heulens (Best Western Plus Aldem Hotel) :

“Aviko’s mini aardappelgratins zijn van hoogwaardige kwaliteit, uitstekend van smaak en daarnaast ook nog eens makkelijk en snel te bereiden. Perfect voor seminars en banketten!”