Didier Verschueren, Aviko vertegenwoordiger in België en Luxemburg, over de Mini Gratin Taartjes: “Een lekker convenience product dat iedereen kan gebruiken. Het is zeer gemakkelijk om mee te werken: eenvoudig opwarmen in de oven ( zelfs ontdooid op de plaat geen probleem), portioneerbaar en daardoor geen waste of verlies!
Lees meerAviko is officieel partner van James Bint. James Bint is trotse ambassadeur van de Belgische friet. België is inmiddels uitgegroeid tot de grootste exporteur van diepgevroren aardappelproducten wereldwijd. België heeft niet alleen de grondstof voor friet, de verwerking die indrukwekkende cijfers kan voorleggen maar ook een echte frietkotcultuur. Ondertussen is dat zelfs Vlaams immaterieel cultureel erfgoed.
Lees meerEen gezonde ‘Schoolmaaltijd’? Aviko helpt jou als cateraar graag met een gezond aanbod in het schoolrestaurant. Als ongezond eten gemakkelijk te verkrijgen is, eten we er meer van. Onze voedingskeuzes zijn vaak impulsief en onbewust, gestuurd door prikkels uit de omgeving. Voor velen zal dit herkenbaar zijn. Gelukkig werkt het vaak ook andersom: een gezond aanbod in een schoolkantine zorgt ervoor dat leerlingen en studenten vaker voor gezonde producten kiezen . Zorg er daarom als cateraar voor dat jouw aanbod gezond en gevarieerd is!
Lees meerFreddy De Brouwer, Aviko account manager in België en Luxemburg, over de La Cuisine Belge Garnaalkroketten:
Lees meerDe 49e editie van de Horecatel is succesvol afgesloten. Tijdens de beursdagen in de WEX in Marche-en-Famenne, hebben ruim 37.000 horecaprofessionals de beurs bezocht. Aviko heeft tijdens deze beurs haar klanten kennis laten maken met een aantal nieuwigheden, waaronder onze gemarineerde aardappelen. Bekijk de diverse foto's hier!
Lees meerAviko vertegenwoordigers Rik Vandendaele en Didier Verschueren over de La Cuisine Belge Artisan Frites. Wat maakt deze friet zo bijzonder?
Lees meerOok dit jaar zal Aviko, van 8 tot 11 maart, weer aanwezig zijn op de Horecatel. Tijdens deze 49e editie van deze beurs zullen wij u wederom kennis laten maken met verschillende nieuwigheden. Wij zien u graag op onze stand 2B10.
Lees meerPremium gemarineerde aardappeltjes en koelverse gratins! Aviko speelt in op de huidige trend naar gekruide producten door begin oktober (week 40) een nieuwe range premium gemarineerde aardappeltjes te introduceren: reeds gekruide producten met een hoge kwaliteit en veel toegevoegde waarde voor de ondernemer.
Lees meerAviko staat ook dit jaar weer op de Horeca Expo in Gent, van 23 t/m 27 november 2014. Graag tonen wij u dan onze nieuwe introducties.
Lees meerVanaf (midden) week 30 worden onze verse frites geproduceerd van aardappelen van de vroege / nieuwe oogst. Behalve de vleeskleur zijn de afbakeigenschappen en textuur van de nieuwe oogst aardappelen iets anders dan dat u van aardappelen van de hoofdoogst gewend bent. Aviko probeert om middels het voorbakken de verschillen ten opzichte van de oude oogst zo beperkt mogelijk te houden.
Lees meerDe Europese aardappelverwerkers doen hun uiterste best om een hoog kwalitatief product te bereiden. Om zeker te zijn dat deze perfect gefrituurd worden, zijn enkele hulpvolle tips verzameld.
Lees meerVan heden hebben wij voor U WK voetbal posters, tafelkaartjes en vlaggetjes.
Lees meerSedert half februari 2014 heeft Geert Verhelst er een nieuwe zaak bij op de Grote Markt van Ieper, op amper een boogscheut van zijn eerste zaak. Voor zijn nieuwe zaak koos hij Aviko om mee samen te werken.
Lees meer