Nieuws

Jaar x

Zoeken x

The "Burger" place to be in Ieper

The "Burger" place to be in Ieper

Geplaatst op 22/05/2014

Sedert half februari 2014 heeft Geert Verhelst er een nieuwe zaak bij op de Grote Markt van Ieper, op amper een boogscheut van zijn eerste zaak. Voor zijn nieuwe zaak koos hij Aviko om mee samen te werken.

Lees meer
Aviko Horecatel 2014

Aviko Horecatel 2014

Geplaatst op 18/03/2014

Kijk eens wie we daar hebben! Vorige week vond de 48e editie van de Horecatel plaats in Marche en Famenne. Aviko was wederom aanwezig en heeft zelfs de eerste minister Di Rupo op haar stand een frietje mogen aanbieden.

Lees meer
Aviko naar de Horecatel

Aviko naar de Horecatel

Geplaatst op 19/02/2014

Van 9 t/m 12 maart vindt wederom de Horecatel in Marche en Famenne plaats. Tijdens deze beurs zal Aviko u wederom kennis laten maken met het uitgebreide assortiment. Daarnaast zullen we ook verschillende nieuwigheden presenteren. We zien u graag op onze stand 2b10!

Lees meer
Aviko's Bakfiets

Aviko Bakfiets gerestaureerd!

Geplaatst op 19/02/2014

Sinds kort heeft Aviko de beschikking over een volledig gerestaureerde bakfiets uit 1939. Deze bakfiets zal worden ingezet op huisbeurzen en evenementen. Neem gerust een kijkje en proef tevens een van de vele Aviko producten.

Lees meer
De Beste Frietjes

De Beste Frietjes

Geplaatst op 6/12/2013

Daar waar Geert en Fanny staan is het altijd feest. Geert heeft namelijk samen met zijn vrouw een aantal frituur- en snackwagens, waarmee ze op recepties, communiefeesten en diverse andere evenementen staan.

Lees meer
Aviko, al 50 jaar uw vertrouwde partner

Aviko, al 50 jaar uw vertrouwde partner

Geplaatst op 11/10/2013

In de afgelopen 50 jaar is Aviko flink gegroeid van een regionaal naar Europees bedrijf. Toonaangevend in zijn sector, marktleiderschap in vele markten en de grootste ter wereld in verse frites.

Lees meer
Verantwoord genieten met Aviko

Verantwoord genieten met Aviko

Geplaatst op 5/09/2013

Lekker leven is van alle tijden, maar de manier waarop we dit invullen wil nog wel eens verschillen. Gezondheid is al jaren een belangrijk thema.

Lees meer
De aardappel geen oogst hetzelfde

De aardappel geen oogst hetzelfde

Geplaatst op 5/09/2013

De aardappel is nooit hetzelfde en heet daarom ook een natuurproduct. Na extreme weersomstandigheden wordt er gestuurd in het bereidingsproces om een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen garanderen.

Lees meer
Onderscheidend vermogen biedt bestaansrecht voor de lange termijn

Het consumenten vertrouwen blijft onder druk staan, dit houdt verband met de ontwikkelingen binnen Foodservice.

Lees meer
Samen bouwen aan succesvol ondernemen

Samen bouwen aan succesvol ondernemen

Geplaatst op 5/09/2013

De ontwikkelingen binnen fastservice staan niet stil. Daarbij houdt de kritische consument steeds meer de hand op de knip. Om succesvol te ondernemen in deze tijd moet je je zaak onder de aandacht brengen, iedere dag weer topkwaliteit bieden en je klant blijven verrassen.

Lees meer
Kritische gasten en snelle ontwikkelingen

De Foodservice markt is voor Aviko een belangrijke markt. Kritische gasten en snelle ontwikkelingen binnen Foodservice maken dat succesvol ondernemen tegenwoordig een hele uitdaging is. Aviko gaat die uitdaging graag met u aan. Door bijvoorbeeld goed naar uw wensen en behoeften te luisteren en dat te vertalen naar kwaliteitsproducten.

Lees meer
De aardappel onder de loep

De aardappel onder de loep

Geplaatst op 5/09/2013

De aardappel is een wereldberoemde plant met het grootst aantal wilde en geteelde variaties. Alle geteelde soorten behoren tot de solanum tuberosum. Oorspronkelijk komt de aardappel uit de Andes, waar hij al duizenden jaren werd verbouwd.

Lees meer
Probeer eens onze twee nieuwe mini gratins

Zo wordt het verwennen van uw gasten wel heel eenvoudig!

Lees meer
Aandacht voor lekkere en originele gerechten!

De vierde editie van het online inspiratie magazine 'A Taste of Aviko' is verschenen, met als thema Easy Going!

Lees meer

De aardappel

20-4 potato field2

De aardappel is een wereldberoemde plant met het grootst aantal wilde en geteelde variaties. Wat zijn eigenlijk de voedingswaarden en welke aardappelen worden gebruikt door Aviko?

Chefkok, Joris Heulens (Best Western Plus Aldem Hotel) :

“Aviko’s mini aardappelgratins zijn van hoogwaardige kwaliteit, uitstekend van smaak en daarnaast ook nog eens makkelijk en snel te bereiden. Perfect voor seminars en banketten!”