Asperges met lamsrugfilet, zeekraal en krielaardappeltjes
Asperges met lamsrugfilet, zeekraal en krielaardappeltjes
Ingrediƫnten (10 personen)
- 10 lamsrugfilet
- 1,5 kg Steamfresh Kriel aardappelen
- 1,5 kg witte asperges, geschild en diagonal in plakjes
gesneden
- 500 g zeekraal
- peper & zout
- boter
Bereidingswijze
- De Steamfresh Kriel aardappelen koken
volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- De lamsrugfilet kruiden met peper en zout.
- Smelt wat boter in een pan en bak de lamsrugfilets naar de
gewenste gaarheid.
- Kook ondertussen de asperges in de pan. Voeg de zeekraal toe en
laat dit enkele seconden meekoken.
- Breng op smaak met peper en zout.
Ingrediƫnten (10 personen)
- 10 lamsrugfilet
- 1,5 kg Steamfresh Kriel aardappelen
- 1,5 kg witte asperges, geschild en diagonal in plakjes
gesneden
- 500 g zeekraal
- peper & zout
- boter
Bel ons: 0032/57/28.01.77