Bereidingswijze
Hummus
- Pureer in een foodprocessor de kikkererwten, knoflookpasta, olijfolie, citroensap, sesamzaadpasta - en eventueel wat kookvocht van de kikkererwten - tot een gladde massa.
- Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
- Presenteer de hummus in een schaaltje met wat sesamzaad erbovenop gestrooid.
Citroenmayonaise
- Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
- Pureer in een foodprocessor de mosterd, citroenrasp, citroensap en eidooier tot een gladde massa, voeg druppelsgewijs de olijfolie toe terwijl je blijft mengen.
- Breng op smaak met peper en zout.
Wedges
- Bak de wedges volgens de instructies op de verpakking.
- Serveer de wedges op een mooie schaal of op een ruim bord samen met de sausjes.
- Garneer de sausjes eventueel af met wat citroenzestes en verse kruiden.
Tip
Combineer de Garlic & Herb Wedges met gebatterde uienringen voor een afwisselend en landelijke hapjes schaal.