Kalkoen-courgetteballetjes met Pom à Part, tijmdukkah en limoendip

  • Kalkoen-courgetteballetjes met Mega Wedges, tijmdukkah en limoendip

Kalkoen-courgetteballetjes met Pom à Part, tijmdukkah en limoendip

Bereiding

Meng voor de kalkoen-courgetteballetjes het gehakt met de geraspte courgette, kleingesneden lente-uitjes en de fijngehakte kruiden. Kneed de massa ca. 4-5 minuten. Voeg ten slotte het ei toe en breng het gehaktmengsel met kruiden op smaak. Vorm van de massa balletjes van ca. 80 g en braad ze rondom aan in raapzaadolie. Laat de aangebraden balletjes ca. 10 minuten in de oven gaar worden op 180 °C. Bereid intussen de limoendip met zure room, yoghurt, zout en peper. Bak ten
slotte de Pom à Part 3 - 3½ minuten in de friteuse op 175 °C of 15 minuten in de oven op 220 °C. Meng de hete Pom à Part met de tijmdukkah en serveer ze samen met de kalkoen-courgetteballetjes, de limoendip en een paar schijfjes limoen als decoratie.