Kerriepompoen met gratins

  • Kerriepompoen met gratins

Kerriepompoen met gratins

Voorbereiding

Voorverwarm de over tot 220°C.

Bereiding

Meng de BBQ-saus samen met de honing en wat olie in een kom, als marinade. Snijd de biefstuk in dunne reepjes en doe ze in de kom bij de marinade. Snijd vervolgens de sjalotten en puntpaprika fijn. Schil de flespompoen en snij deze in dunne plakjes. Meng wat olijfolie en kerriepoeder en smeer de pompoenplakken hiermee in. Zet ondertussen de gratins op een bakplaat, leg de pompoenplakken erbij en bak ze in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten krokant gaar. Roerbak heel kort het gemarineerde biefstukmengsel en bestrooi op het laatste moment met wat sesamzaadjes. Haal de gratins uit de oven en zet deze in het midden van het bord en leg de pompoenplakjes en 'smoked honey biefstukreepjes' er omheen.