Quinoasalade met chiadressing op Teller Rösti

  • quinoasalade met chiadressing op rostischotel

Quinoasalade met chiadressing op Teller Rösti

Bereiding

Bak de Teller Rösti 20 minuten op een GN-rooster in de voorverwarmde oven op 220 °C (hetelucht). Laat intussen de quinoa in zout water gaar worden volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de Thaise asperges klein, bak ze in een beetje raapzaadolie en bestrooi ze met zout en peper. Snijd de bosuien en de gedroogde
cranberries klein. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng de dressing op smaak. Snijd de tomaten in kleine blokjes en hak de peterselie fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar en maak de salade aan met de chiadressing. Verdeel de quinoasalade over de Teller Rösti, bestrooi ze met de tomatenblokjes en de fijngehakte peterselie en serveer het gerecht.