Yoghurtsoep met Pom à Part en geitenkaas-chilipeperdip

  • yoghurt soep met mega wedges en geitenkaas-chilipeperdip

Yoghurtsoep met Pom à Part en geitenkaas-chilipeperdip

Bereiding

Schil de komkommer, mix deze samen met de yoghurt, water, olijfolie en citroenschil zeer fijn en breng op smaak met zout en peper. Hak de munt en de peterselie fijn, meng het door de soep en zet deze ca. 1 - 2 uur koud. Rasp voor de dip de manchego fijn en snijd de chilipepers klein. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de dip en breng deze krachtig tot scherp op smaak. Bak ten slotte de Pom à Part 3 - 3½ minuten in de friteuse op 175 °C of 15 minuten in de oven op 220 °C en bestrooi ze daarna met zout. Proef de koude soep kort voor het opdienen nog eens na, verdeel de soep in porties en serveer samen met de gebakken Wedges en de geitenkaas-chilipeperdip.