Zuid-Indiase curry met Rösti Bites

  • Zuid-Indiase curry met Rösti Bites

Zuid-Indiase curry met Rösti Bites

Bereiding

Rooster het mosterd- en komijnzaad en de linzen met een beetje raapzaadolie. Als de mosterdzaadjes niet meer openspringen, voegt u de kerrieblaadjes toe, en vervolgens de kleingesneden uien en de geraspte gember. Snijd de Thaise asperges en courgette klein en bak deze eveneens. Overgiet de groente met groentebouillon en kokosmelk en
laat het geheel ca. 10 minuten sudderen. Als de groente zacht is, brengt u het gerecht op smaak met zout, peper en kurkuma en verfijnt u het met in blokjes gesneden tomaten. Bak de Rösti Bites ten slotte 3 - 5
minuten in de friteuse op 175 °C of 15 - 20 minuten in de oven op 220 °C.Bestrooi de Zuid-Indiase curry met fijngehakte koriander en serveer het gerecht met de gebakken Rösti Bites.